Hammar Näsbyholm 322 / Näsbyholm / Hammar / Askersund

Hammar Näsbyholm

Slutpris
2 300 000 kr
Referensnummer
119 096
Boarea
40 kvm
Driftkostnad
10 300 kr/år
Tomtarea
4 349 kvm
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-05-20
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Hammar Näsbyholm 322 såldes av oss 2014-05-20. Se alla våra försäljningar i Hammar

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näsbyholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fastighet belägen mellan åkermark och 125 meter från sjön Vättern. Sjöutsikt från delar av tomten och nedanför fastigheten finns tillgång till bad- resp båtbrygga som delas av 4 fastigheter. På tomten finns bergsknall och fantastisk utsikt mot sjön. Där är det förberett att påbörja byggnation av hus alternativt komplementbyggnad. På tomten är det också förberett med borrhål avseende bergvärme för denna nyproduktion. Närhet till Åmmebergs golfbana, Hargebaden och Stjernsunds slott. Förutom byggmöjlighet finns ett charmigt renoverat torp. Torpet är renoverat mellan 2010 och 2013 med bl a IKEA kök och helkaklat duschrum. Bostadsytan är ca 40 m² och fördelas på 1 rum och kök + sovloft på övervåningen. Vardagsrummet har synliga takbjälkar och takhöjd till nock. I vardagsrummet finns också öppen spis och luftvärmepump. Timmerstomme och bandad plåt på taket är två fina detaljer som skapar en rejäl känsla av huset. Altandäck i anslutning till farstukvist samt att däcket också går till inredd friggebod ca 15 m² med gästrum och förrådsdel. Stort nybyggt garage ca 35 m² med betongplatta och fjärrstyrd garageport. Nyinstalllerat enskilt reningsverk/avlopp.som kan användas året om.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.