Hammar Näsbyholm 322

Hammar Näsbyholm 322

Slutpris

2 300 000 kr


Näsbyholm— Hammar— Askersund

Hammar Näsbyholm 322


Slutpris
2 300 000 kr

Näsbyholm— Hammar— Askersund

Hammar Näsbyholm

Fastighet belägen mellan åkermark och 125 meter från sjön Vättern. Sjöutsikt från delar av tomten och nedanför fastigheten finns tillgång till bad- resp båtbrygga som delas av 4 fastigheter. På tomten finns bergsknall och fantastisk utsikt mot sjön. Där är det förberett att påbörja byggnation av hus alternativt komplementbyggnad. På tomten är det också förberett med borrhål avseende bergvärme för denna nyproduktion. Närhet till Åmmebergs golfbana, Hargebaden och Stjernsunds slott. Förutom byggmöjlighet finns ett charmigt renoverat torp. Torpet är renoverat mellan 2010 och 2013 med bl a IKEA kök och helkaklat duschrum. Bostadsytan är ca 40 m² och fördelas på 1 rum och kök + sovloft på övervåningen. Vardagsrummet har synliga takbjälkar och takhöjd till nock. I vardagsrummet finns också öppen spis och luftvärmepump. Timmerstomme och bandad plåt på taket är två fina detaljer som skapar en rejäl känsla av huset. Altandäck i anslutning till farstukvist samt att däcket också går till inredd friggebod ca 15 m² med gästrum och förrådsdel. Stort nybyggt garage ca 35 m² med betongplatta och fjärrstyrd garageport. Nyinstalllerat enskilt reningsverk/avlopp.som kan användas året om.


Referensnummer
119 096
Boarea
40 kvm
Driftkostnad
10 300 kr/år
Tomtarea
4 349 kvm
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-05-20

Mäklarhuset Örebro

Denna fritidshus på Hammar Näsbyholm 322 såldes av oss 2014-05-20. Se alla våra försäljningar i Hammar

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.