Björnhammars ågata 4

Björnhammars ågata 4

Slutpris

1 295 000 kr


Björnhammar— Hjortkvarn— Hallsberg

Björnhammars ågata 4


Slutpris
1 295 000 kr

Björnhammar— Hjortkvarn— Hallsberg

Sjönära med fantastisk utsikt över Björnhammarsjön!

Välkommen till idylliska Björnhammaren, endast 40 km från Hallsberg och 55 km från Örebro. Här erbjuds en enastående fastighet med ett sjönära läge och fantastisk utsikt över Björnhammarsjön, som ligger direkt i anslutning till husets baksida.

Huset är i 1½-plan men övervåningen är oinredd, vilket ger dig möjlighet att utöka boytan och sätta din egen prägel. Entréplanet är smakfullt renoverat 2019 och erbjuder ett modernt kök och fräscha ytskikt. Här finner du även ett rymligt vardagsrum, tre sovrum, ett badrum med wc, en separat wc och en praktisk tvättstuga. Fastigheten inkluderar ett 1-bilsgarage med ett bakomliggande förråd, perfekt för extra förvaring. Omgiven av skog och vatten, erbjuder detta hem en naturnära livsstil med alla bekvämligheter. Huset är anslutet till kommunalt vatten och avlopp, vilket ger bekvämlighet och trygghet samt är fiber bredband via Telia indraget.

I blickfånget från altanen finns egen brygga/flotte som kan övertas efter överenskommelse med säljaren. På andra sidan sjön finns en trevlig badplats, perfekt för sommarens varma dagar.

Oavsett om du söker ett fritidshus för avkoppling eller ett permanentboende i en naturskön miljö, så är detta hemmet för dig. Ta chansen att uppleva detta unika boende vid Björnhammarsjön.

Välkommen att höra av dig för bokning av visning!


Boarea/biarea
93/50 kvm
Driftkostnad
15 500 kr/år
Tomtarea
1 273 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-07-05

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Björnhammars ågata såldes av oss 2024-07-05. Se alla våra försäljningar i Hjortkvarn samt även på Björnhammars ågata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.