Sandhagsvägen 36 / Hjortkvarn / Hallsberg

1-plansvilla med ett naturskönt läge i Hjortkvarn

Slutpris
790 000 kr
Boarea
120 kvm
Driftkostnad
40 864 kr/år
Tomtarea
2 175 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-11-12
Bostaden är såld!

Denna villa på sandhagsvägen såldes av oss 2019-11-12. Se alla våra försäljningar i Hjortkvarn samt även på sandhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hjortkvarn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Sandhagsvägen 36!

Med ett ostört läge på en lugn bygata möts vi av detta 1-planshus med en lummig och skyddad baksida. Huset som byggdes 1982 har byggts ut med en extra sovrumsdel vilket ger oss totalt 5 rum och kök varav 4 sovrum. Stort och hemtrevligt vardagsrum med parkettgolv och utgång till uteplatsen i sydostläge. Rymligt kök med gott om skåp och bra arbetsytor, från köket tar man sig vidare in till den separata tvättavdelningen och den vidbyggda delen med extra sovrumsdel. Tre sovrum är samlade bredvid varandra och utanför dem finns badrum och klädkammare.

Uppvärmt med pellets och elpatron.

I natursköna Hjortkvarn bor du i närhet av småsjöar och strövområden. Här finns bland annat idrottsplats, elljusspår, förskola (endast ca 300 m från huset) och lekplats m.m.
I Hjortkvarn finner vi även Go´glass med dess underbara egentillverkade glassar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.