Ängbyvägen 6 / Skotttvalla / Kumla

Kumla

Slutpris
1 840 000 kr
Referensnummer
154 702
Boarea/biarea
104/104 kvm
Driftkostnad
33 359 kr/år
Tomtarea
825 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med källare
Såld
2014-10-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Ängbyvägen 6 såldes av oss 2014-10-05. Se alla våra försäljningar i Kumla

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skotttvalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1-planshus med delvis inredd källare totalyta 208 m2. Fastigheten ligger på lugn återvändsgata med gång- respektive cykelavstånd till Kumla City.
Entréplanet är 104 m2 och fördelas på 4 rum och kök varav 3 sovrum. Förutom praktisk biyta i källaren med stora förrådsutrymmen finns också gillestuga, kontor/gästrum, hobbyrum och duschrum. Källaren har anslutning till vidbyggt garage och carport. Luftvärmepump, öppen spis med kassett och direktel via oljeradiatorer total årsförbrukning ca 18 000 kWh/år. Friköpt tomt 825 m². Skola och dagis finns i området.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.