Pettersgatan 9 / Kumla by / Kumla

Egen uteplats och trädgård!

Slutpris
875 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
2 646 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på pettersgatan såldes av oss 2019-09-16. Se alla våra försäljningar i Kumla samt även på pettersgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kumla by är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Pettersgatan 9 och ett bekvämt boende i markplan och med egen grönskande trädgård i sydvästläge. Lägenheten är på ca 61 kvm fördelat på 2 rok varav 1 sovrum. Välskött förening med låga avgifter. Avgift om 2 646 kr/månaden ink kabel-tv och garage. Till lägenheten hör ett utvändigt förråd som finns i direkt anslutning till bostadens entré. Vidare får du mervärden i form utav bl.a helkaklat duschrum med tvättmaskin samt fint inglasat uterum. Barnvänligt område med bilfria innergårdar, lekplatser och fina grönytor. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.