Sjöängsvägen 19 / Mullhyttan / Lekeberg

Mullhyttan - Hemsjön

Slutpris
1 035 000 kr
Boarea
114 kvm
Tomtarea
2 516 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Byggnadstyp
2-pl suterräng
Såld
2014-12-22
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Sjöängsvägen såldes av oss 2014-12-22. Se alla våra försäljningar i Mullhyttan samt även på Sjöängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mullhyttan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Sjöängsvägen 19, där huset ligger inbäddat i grönskan mellan Lilla och Stora Hemsjön. I en idyllisk omgivning ligger det här putsade suterränghuset i två plan med sjöutsikt. Huset erbjuder bl a öppen planlösning mellan kök/vardagsrum, modernt renoverat kök med hög standard, öppen spis med braskamin, mycket stor balkong på ca 24 m² med utsikt över Lilla Hemsjön i solsäkert sydvästläge, gillestuga med eldstad och marmorgolv. Hög komfort med två toaletter, duschkabin och ny varmvattenberedare på 100 liter. Vatten och avlopp indraget via samfällighet. Det finns badplatser som ligger några minuters promenad från huset och det finns möjlighet att låna roddbåt. I naturen kring sjöarna finns fina vandringsleder med vindskydd för övernattning. Sidobyggnad med gästrum, garage och vedbod. Utförda renoveringar är bl a fönster och altandörrar mot sjön, från 2013, då balkongen byggdes. Ny el-central med jordfelsbrytare i huvudbyggnaden installerades i samband med att kök och badrum renoverades 2012 och skorstenen renoverades och utrustades med braskamin i vardagsrummet 2013. Området är bebyggt med både fritids- och permanentbostäder. Huset ligger mycket lättillgängligt vid väg som plogas hela vintern. Bekvämt avstånd till handel, service och kommunikationer med ca 1,5 km till närmaste busshållplats, ca 7 km till Mullhyttan med livsmedelsbutik, ca 20 km till Fjugesta och 45 km till Örebro.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.