Sjöängsvägen 19

Sjöängsvägen 19

Slutpris

1 035 000 kr


Mullhyttan— Lekeberg

Sjöängsvägen 19


Slutpris
1 035 000 kr

Mullhyttan— Lekeberg

Mullhyttan - Hemsjön

Välkommen till Sjöängsvägen 19, där huset ligger inbäddat i grönskan mellan Lilla och Stora Hemsjön. I en idyllisk omgivning ligger det här putsade suterränghuset i två plan med sjöutsikt. Huset erbjuder bl a öppen planlösning mellan kök/vardagsrum, modernt renoverat kök med hög standard, öppen spis med braskamin, mycket stor balkong på ca 24 m² med utsikt över Lilla Hemsjön i solsäkert sydvästläge, gillestuga med eldstad och marmorgolv. Hög komfort med två toaletter, duschkabin och ny varmvattenberedare på 100 liter. Vatten och avlopp indraget via samfällighet. Det finns badplatser som ligger några minuters promenad från huset och det finns möjlighet att låna roddbåt. I naturen kring sjöarna finns fina vandringsleder med vindskydd för övernattning. Sidobyggnad med gästrum, garage och vedbod. Utförda renoveringar är bl a fönster och altandörrar mot sjön, från 2013, då balkongen byggdes. Ny el-central med jordfelsbrytare i huvudbyggnaden installerades i samband med att kök och badrum renoverades 2012 och skorstenen renoverades och utrustades med braskamin i vardagsrummet 2013. Området är bebyggt med både fritids- och permanentbostäder. Huset ligger mycket lättillgängligt vid väg som plogas hela vintern. Bekvämt avstånd till handel, service och kommunikationer med ca 1,5 km till närmaste busshållplats, ca 7 km till Mullhyttan med livsmedelsbutik, ca 20 km till Fjugesta och 45 km till Örebro.


Boarea
114 kvm
Tomtarea
2 516 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Byggnadstyp
2-pl suterräng
Såld
2014-12-22

Mäklarhuset Örebro

Denna fritidshus på Sjöängsvägen såldes av oss 2014-12-22. Se alla våra försäljningar i Mullhyttan samt även på Sjöängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.