Järle Byväg 4 / Järle / Nora / Örebro

Mycket smakfullt boende!

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
155 kvm
Driftkostnad
27 000 kr/år
Tomtarea
3 140 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Järle Byväg såldes av oss 2019-06-22. Se alla våra försäljningar i Nora samt även på Järle Byväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Järle är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Järle Byväg 4 och en mycket smakfull fastighet som härstammar från förra seklet. Huvudbyggnaden som är på ca 155 kvm är fördelad på 7 rok varav 4 sovrum. Invändigt så har villan genomgående ljusa ytskikt och en bra planlösning med sovrum på bägge plan. Som köpare får du också mervärden i form utav bl.a bergvärme som tillsammans med kamin bidrar till låg uppvärmningskostnad, gammalt garage som är inrett som tränings/yoga-studio, sidobyggnad med kontor(perfekt för verksamhet hemifrån), stort soldäck mm. Stor tomt om ca 4 339 kvm. Strax nedanför fastigheten rinner Järleån. Som boende i Järle så får du genom samfälligheten del av det erkänt goda vattnet. Järle är en mysig by med dagis, café vid stationen samt ånglok till Nora sommartid. Med bil tar det ca 20 min till Örebro. Skolbussen stannar utanför. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.