Ringshyttan 203

Ringshyttan 203

Slutpris

4 500 000 kr


Ringshyttan— Nora

Ringshyttan 203


Slutpris
4 500 000 kr

Ringshyttan— Nora

BERGSMANSGÅRD från 1849 med inredd lägenhet i flygel som ger hyresintäkt samt slaktbod

BERGSMANSGÅRD från 1849 med inredd lägenhet i flygel som ger hyresintäkt samt slaktbod.

Välkommen till en renoverad och fantastisk bergsmansgård i Ringshyttan. Här erbjuds du stora sociala ytor och fyra sovrum. Bostaden har modern utrustning och genomgående renoverade ytskikt i smakfull stil som passar gården. Här ligger vacker fiskbensparkett, vitlaserade trägolv och bröstpanel med mönstrade tapeter som ger karaktär till huset. Eldstäder finns på båda våningsplanen.

Köket är husets hjärta och renoverat i lantlig stil, vidare in ligger matplats, matsal och vardagsrum med braskamin. På ovanvåningen finner du samtliga sovrum, vilket ger en praktisk och bekväm lösning för hela familjen. Badrum finns på båda våningsplanen, ett med dusch och ett med badkar. Altanen från 2023 är väl tilltagen och en riktig pärla med många soltimmar och vacker omgivning.

Lägenheten i flygelbyggnaden är 80 kvm och byggdes i samma stil som bostadshuset 2021. Lägenheten har kök med tak upp till nock, vardagsrum, sovloft, braskamin och badrum med dusch och tvätt. Här har du en bra extrainkomst eller hus för företag, tonåring eller gäster. På fastigheten finns dessutom en inredd slaktbod, förvaring och hobbyrum i uthus.

Solceller är installerade mars 2024 och kommer tillsammans med bergvärme, luftvärmepump och 3 eldstäder att bidra till både en hållbar miljö och lägre elkostnader.

Endast ca: 500 meter till badplats i Dammsjön och ca: 500 meter till lekpark i Striberg. Med bil är det ca: 8 min till pittoreska trästaden Nora.

Missa inte chansen att bli ägare till en unik, lantlig dröm, välkommen med din intresseanmälan,


Boarea/biarea
243/9 kvm
Driftkostnad
87 507 kr/år
Tomtarea
4 302 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-05-07

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Ringshyttan såldes av oss 2024-05-07. Se alla våra försäljningar i Nora samt även på Ringshyttan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.