Notboda 328 / Hampetorp / Odensbacken / Örebro

Måste ses!

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea/biarea
81/24 kvm
Driftkostnad
15 800 kr/år
Tomtarea
1 900 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Notboda såldes av oss 2020-05-20. Se alla våra försäljningar i Odensbacken samt även på Notboda

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hampetorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt belägen och med sjöutsikt över Hjälmaren ligger Notboda 328. Här erbjuds du som köpare ett mycket bra boende i denna 1-plansvilla på ca 81 kvm. Villan som byggdes år 2016 har genomgående ljusa ytskikt och här är det bara att flytta in. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a kommunalt V/A, frånluftsvärmepump och genomgående golvvärme, fungerande vacker kamin från Jötul, vinterträdgård, stort inglasat uterum, växthus mm. Fantastiskt trädgårdstomt om ca 1 900 kvm med många odlingar samt fruktträd. Cykelavstånd till badplats samt till Vinön-färjan. Välkommen att anmäla intresse till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.