Gryts Gård

Gryts Gård

Slutpris

4 110 000 kr


Norra Bro— Örebro

Gryts Gård


Slutpris
4 110 000 kr

Norra Bro— Örebro

Gryts Gård!

Välkommen till Gryts Gård!. Precis utanför Örebro ligger den här charmiga och pampiga herrgårdsliknande huset med anor från tidigt 1900-tal. Ett makalöst fint läge, ca 5 km från Universitetet. Villan som är helt nyrenoverad 2016-2017 har två rejäla flygelbyggnader med 5-bilsgarage, loft och förråd. Ytorna erbjuder möjligheter till olika verksamheter. På en sidoväg når man ett litet hus för uthyrning eller generationsboende. Den väl tilltagna marken på ca 1,1 hektar gör att det kan finnas möjligheter för en avstyckning.
Huvudbyggnaden har den uppskattade ytan om ca 185 kvm. Idag är det 6 rok men kan lätt göras om till 7-8 rum. Välkomnande hall som erbjuder bra förvaring samt golvvärme med fina granitkeramik-plattor. Kök från 2016 med rostfria vitvaror från Electrolux med bl.a induktionshäll och bänkskiva i svartmatt granit ger ett exklusivt intryck. Rejält skafferi och platsbyggd vinkyl. Vardagsrum/matrum i fil. Serveringsgång med vitrinskåp och bra förvaring. Hela huset är målat i ljusa färger och parkettgolv i de flesta rummen. Vita innertak i trä. Väl tilltaget badrum på övervåningen från 2009. Rejält med förvaringsutrymmen samt walk in closet i master bedroom. Platsbyggda bokhyllor i hallen på övervåningen som även är möblerbar. Stor tvättstuga med extra dusch på bottenvåningen. Två kakelugnar ingen använd av nuvarande så funktionen är osäker. Nyrenoverad toalett på entréplan med kakel och klinker. Helt nyrenoverad balkong i sydvästläge med kvällssol. Ny stenlagd uteplats i sydvästläge. Helt nytt tak inkl plåt, vindskivor 2016 och ny fasad inkl tilläggsisolering 2017. Fiber via stadsnät indraget i huvudbyggnaden, lilla huset samt i en flygelbyggnad.
Inredning av loft påbörjad i ena flygelbyggnaden. Möjligheter till att hyra ut till t.ex studenter då universitetet ligger ca 5 km bort med bra bussförbindelser med hållplats utanför huset.
Nygjord uppfart 2016 med 500 kvm asfalt samt rundel med belysning och stolpar på uppfarten ger ett välkomnande intryck. 3 nya garageportar med fjärrstyrning.
Nytt värmesystem i huvudbyggnaden 2017. Luft/vatten värmepump och ny varmvattenberedare.
Lilla huset värms upp med jordvärme samt luftvärmepump. Hyresintäkt brutto 7000 kr/månaden bidrar till god ekonomi för köparen. Lilla huset står tomt vid tillträdet.
Lilla huset har nytt kök 2016 samt renoverat vardagsrum och hallar. Det består idag av två rum men kan enkelt göras om till 3 rum.
Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!


Boarea
185 kvm
Driftkostnad
36 000 kr/år
Tomtarea
11 126 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-07-06

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Gryts Gård såldes av oss 2017-07-06. Se alla våra försäljningar i Örebro

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.