Apelvägen 133 C / Gamla Hjärsta / Örebro

Välskött radhus i barnvänliga Gamla Hjärsta. Föreningen har friköpt tomt!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
104 kvm
Avgift
7 379 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Apelvägen såldes av oss 2019-10-01. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Apelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Hjärsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett av de större radhusen i brf Eker, Gamla Hjärsta. Boyta 104 kvm + ca 25 kvm källare. På bottenplan finner du kök, vardagsrum och badrum. Köket är ombyggt och renoverat 2010, badrummet är ombyggt och renoverat 2012. På övre plan finns idag ett stort sovrum (som kan göras om till två sovrum), två mindre sovrum samt en separat wc. Övre plan har renoverats i omgångar åren 2010-2017. Till det här radhuset tillkommer även en egen källare som en bonus! Här finns tvättstuga, ett rum och förråd! På baksidan, i västerläge, finns ett inglasat uterum, soldäck och trädgård. På framsidan, i österläge, finns en liten gräsplätt och uteplats. Fint läge i området, alldeles intill en lekplats. Stabil HSB-förening som nyligen har utfört relining av stammar (2018). De har även bytt fönster (2011) och friköpt marken (2015). Bilfritt och lugnt område med nära till mataffär, förskola, skola och busshållplats. Endast 10 min cykelavstånd till city.

TILLTRÄDE i slutet av maj!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gamla Hjärsta

Här låg en av Örebros äldsta skofabriker Rex en gång i tiden, nu är området ett klassiskt villaområde och kallas i folkmun ”Gamla” Hjärsta, en genuin och mysig plats att bo och leva på.

Skolor och barnomsorg

I området finns Karl Johans skola som är en friskola med musikinriktning. Den har årskurserna 4-9. I området finns även Västra Engelbrektsskolan som är en kommunal grundskola F-9. Finns ett flertal förskolor – Förskolan Lillstugan, Förskolan Larsgården, Förskolan Sagan och Nyckelpigans Förskola.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbussar linje nr 3, 4 och 6. Snabbt och smidigt att tas sig till och från området via E18/E20.

Natur och Fritid

Gamla Hjärsta är ett villaområde som ligger nord-/väst om Örebro citykärna. I området finns Parken Brovallen. För den skidintresserade så finns Skidshopen där man både kan köpa och hyra skidor.

Restauranger, nöjen och omsorg

I området finns Mikaeli Vårdcentral och Mikaeli Vårdboende. I närområdet finns livsmedelsbutiken Coop Baronen, restaurangerna Saigon och köket restaurang och pizzeria samt Kötthandlar´n. Gångavstånd också till centralt väster som erbjuder flertalet restauranger, ICA, apotek, bank m.m.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.