Avenboksvägen 15

Avenboksvägen 15

Slutpris

6 000 000 kr


Lillån/Bettorp— Örebro

Avenboksvägen 15


Slutpris
6 000 000 kr

Lillån/Bettorp— Örebro

Välkomna till Avenboksvägen 15 med "bästa läge" i Bettorp!

Välkomna till Avenboksvägen 15 med "bästa läge" i Bettorp! Gedigen och stor Sutterängvilla längst ned på lugn återvändsgata dessutom med ett mycket fint och fritt läge som gränsar till stora grönområden. Villan byggdes 1977 och har en total yta om ca: 340 m², 9 rum och kök varav 6 stycken sovrum om så önskas. På entréplanet finner ni 3 stycken sovrum, dusch/wc/bad, separat wc, stort härligt och öppet sällskapsrum ihop med köket med utgång till en stor terrass med fin utsikt över grönområdena i syd/västläge! I Sutterängdelen finns sällskapsrum med öppen spis, utgång till poolområdet, 3 stycken sovrum, hobbyrum, dusch/bastu/tvättstuga, förråd, pannrum och uppgång till garaget. Bergvärmepump från 2019, stort isolerat 2-bilsgarage, dubbla förråd, trevligt poolområde med pool 4x8 samt spabad, stor friköpt tomt om 1 231 m². Villan passar med fördel den stora familjen då många sovrum finns samt fina sällskapsrum. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad och handlingarna finns på vår hemsida! Kontakta mäklaren för mer information samt visningstid.


Boarea/biarea
180/160 kvm
Tomtarea
1 231 kvm
Rum
9 rum (6 sovrum)
Såld
2022-04-23

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Avenboksvägen såldes av oss 2022-04-23. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Avenboksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.