Sök Meny
Såld

Örebro - Bettorp / Bäckvägen 52 B

Parhus med stor hörntomt och altan i västerläge

Mysigt parhus i barnvänliga och lugna Bettorp, endast 4,5 km norr om City. Trädgård med hörntomt och stor allmänning precis utanför. Altan på baksidan i västerläge och uteplats på framsidan i österläge. Parhuset är löpande renoverat under åren 2011-2016. Trevlig planlösning med kök, vardagsrum, duschrum och tvättstuga på bottenplan. På övre plan finns tre sovrum, badrum och klädkammare. Parkettgolv på hela övre plan från 2016. Bra förvaring med utvändigt förråd, vindsutrymme, klädkammare och garderober. Värmepanna från 2014 (föreningens ansvar). Parkeringsplats med el ingår i månadsavgiften. Nära till förskola, skola, busshållplats, motionsspår och lekplatser. Bra cykel- och bilvägar till City, Centralstation och mataffär.

Sponsrade länkar
Örebro / Bettorp
Bäckvägen 52 B
Slutpris: 1 725 000 kr
Boarea: 105 kvm
Avgift: 5 689 kr/mån
Driftkostnad: 1 500 kr/mån
Rum: 4 rum
Såld: 2016-12-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Bäckvägen