Bäckvägen 52 B / Bettorp / Örebro

Parhus med stor hörntomt och altan i västerläge

Slutpris
1 725 000 kr
Boarea
105 kvm
Avgift
5 689 kr/mån
Rum
4 rum
Såld
2016-12-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bäckvägen såldes av oss 2016-12-03. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Bäckvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bettorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysigt parhus i barnvänliga och lugna Bettorp, endast 4,5 km norr om City. Trädgård med hörntomt och stor allmänning precis utanför. Altan på baksidan i västerläge och uteplats på framsidan i österläge. Parhuset är löpande renoverat under åren 2011-2016. Trevlig planlösning med kök, vardagsrum, duschrum och tvättstuga på bottenplan. På övre plan finns tre sovrum, badrum och klädkammare. Parkettgolv på hela övre plan från 2016. Bra förvaring med utvändigt förråd, vindsutrymme, klädkammare och garderober. Värmepanna från 2014 (föreningens ansvar). Parkeringsplats med el ingår i månadsavgiften. Nära till förskola, skola, busshållplats, motionsspår och lekplatser. Bra cykel- och bilvägar till City, Centralstation och mataffär.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration