Sök Meny
Såld

Örebro - Bettorp / Bäckvägen 52 B

Parhus med stor hörntomt och altan i västerläge

Mysigt parhus i barnvänliga och lugna Bettorp, endast 4,5 km norr om City. Trädgård med hörntomt och stor allmänning precis utanför. Altan på baksidan i västerläge och uteplats på framsidan i österläge. Parhuset är löpande renoverat under åren 2011-2016. Trevlig planlösning med kök, vardagsrum, duschrum och tvättstuga på bottenplan. På övre plan finns tre sovrum, badrum och klädkammare. Parkettgolv på hela övre plan från 2016. Bra förvaring med utvändigt förråd, vindsutrymme, klädkammare och garderober. Värmepanna från 2014 (föreningens ansvar). Parkeringsplats med el ingår i månadsavgiften. Nära till förskola, skola, busshållplats, motionsspår och lekplatser. Bra cykel- och bilvägar till City, Centralstation och mataffär.

Örebro / Bettorp
Bäckvägen 52 B
Slutpris: 1 725 000 kr
Boarea: 105 kvm
Avgift: 5 689 kr/mån
Rum: 4 rum
Såld: 2016-12-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Bäckvägen
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.