Brinkvägen 6B / Brickeberg / Örebro

Rymligt boende på återvändsgatan i populära Brickeberg!

Slutpris
4 400 000 kr
Boarea
162 kvm
Driftkostnad
27 500 kr/år
Tomtarea
717 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-04-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Brinkvägen såldes av oss 2019-04-29. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Brinkvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brickeberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Brinkvägen 6b, belägen på friköpt tomt i Brickeberg. Här erbjuds du som köpare ett rymligt boende i denna mycket välskötta 1½-plansvilla om ca 162 kvm fördelat på 7 rok varav 4 sovrum. Som köpare får du mervärden i form utav bla frånluftsvärmepump som tillsammans med kamin bidrar till låg uppvärmningskostnad, inglasat uterum med luftvärmepump, bra förvaringsutrymmen, fiber, soldäck samt dubbelgarage mm. Lättskött tomt. I Brickeberg bor du med direkt närhet till City, Universitetet och motionsspår. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.