Ekoxevägen 5 / Adolfsberg / Örebro

Slutpris
6 800 000 kr
Boarea/biarea
301/58 kvm
Totalareal
980 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-11-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Ekoxevägen såldes av oss 2019-11-26. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Ekoxevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Adolfsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik fastighet med "extra allt" för samvaro, privat samt företagsamhet, ni väljer! Fastigheten har en boyta om ca: 300 m² 7 rum och kök, varav 4 st sovrum, flertal fina sällskapsrum, kaklade våtutrymmen, bergvärme, insynsskyddad trädgårdstomt om 980 m² med tilltalande poolområde, friggebod, stort isolerat 2-bilsgarage mm. Gå in på vår hemsida och se alla fina bilder! Kontakta mäklaren för mer information samt visningstid!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Adolfsberg

Med naturreservatet Sommarro runt knuten, närheten till city och Marieberg Köpcentrum får du det bästa av flera världar. I den här klassiska stadsdelen finns flera skolor, lekparker, matbutik, restauranger, tidlösa Brunnsparken och närhet till två golfbanor. Här möts du alltid av ett hjärtligt hej när du joggar runt elljusspåret i Santorieskogen.

Skolor och barnomsorg

I Adolfsberg erbjuds F-6 Brunnsskolan, F-9 Adolfsbergsskolan och Waldorfskolan där det även finns flera förskolor.

Kommunikationer

Området trafikeras av busslinje nr 1, 4 och 22. Ca 10 min bilväg samt ca 15 min cykelväg in till stadskärnan.

Natur och fritid

I området ligger Vänneboparken som är utrustad med tennisbanor, Vårboparken samt Sjättedelsparken. Närhet till Gustavsviksbadet som erbjuder ett äventyrsbad inomhus, utomhusbad samt en 5-stjärnig camping med bla äventyrsgolf. För den golfintresserade finns både Gustavsviks golfbana samt Mosjö golfbana i närheten. Motionsspår finns i Sommarroskogen samt elljusspår i Sanatorieskogen. Brunnsparken lekpark, restaurang och teater.

Restauranger, nöjen och omsorg

Adolfsbergs centrum - Adolf Mörners plan - ligger folkparken Brunnsparken med dansbana, restaurang Svalan, festlokaler och lekpark. I centrumet finns också livsmedelsbutik ICA parkhallen. I området finns vårdcentral, apotek, folktandvård samt servicehem.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.