Fågelbärsgatan 50

Fågelbärsgatan 50

Slutpris

2 300 000 kr


Nya Hjärsta— Örebro

Fågelbärsgatan 50


Slutpris
2 300 000 kr

Nya Hjärsta— Örebro

Nya Hjärsta

1-planshus med hörnläge där baksida tomt gränsar mot skog. Husets planlösning är väl disponerad och fördelas på 4 rum och kök varav 3 sovrum. Inbjudande hall som renoverades 2014 med panel på väggar och textilmatta på golvet. Helkaklat duschrum från 2010 med bl a glasade duschväggar. Duschrummet har anslutning till tvättstuga med grovingång. Kök renoverades 2007 med öppen planlösning mot vardagsrummet, praktisk halvköksö, matplats och Contura braskamin som bidrar till lägre värmekostnad och stor mysfaktor. Från sovrummen finns utgångar till stort altandäck eller inglasat uterum i anslutning till trädgården. Vattenburen golvvärme i hela huset som drivs av elpanna kombinerat med solpaneler på taket från 2010. Vidbyggt garage med förrådsdel. Några hundra meter till nybyggd förskola samt närhet till låg- och mellanstadie Wallerska skolan. Fiber finns indraget.


Referensnummer
171 033
Boarea
84 kvm
Driftkostnad
28 569 kr/år
Tomtarea
651 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-09-26

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Fågelbärsgatan 50 såldes av oss 2014-09-26. Se alla våra försäljningar i Örebro

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.