Folkungagatan 10 / Väster - Vasaskolan / Örebro

Väster - Vasaskolan

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 681 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-08-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Folkungagatan såldes av oss 2017-08-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Folkungagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster - Vasaskolan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På våning 5 av 5 erbjuds här en unik lägenhet med fantastisk utsikt över takåsarna och Kilsbergen i horisonten . Rymlig balkong ca 7 kvm i ett soligt syd-/väst läge. Charmig, nybyggd lägenhet på 81 kvm fördelat på 3 rok, varav 2 sovrum. Till lägenheten följer ett lägenhetsförråd samt finns möjlighet till garageplats i källaren. Här i Vasastan är det nära till flera parker och fina promenadstråk längs med Svartån. Det centrala läget erbjuder gång-/cykelavstånd till flera mataffärer, resecentrum, shopping, restauranger mm. 10 min cykelavstånd till city. Busshållplats finns i kvarteret. Endast 1,3 km till påfart/avfart på E18.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration