Förlunda 413

Förlunda 413

Slutpris

4 300 000 kr


Förlunda (mellan Lillån och Hovsta)— Örebro

Förlunda 413


Slutpris
4 300 000 kr

Förlunda (mellan Lillån och Hovsta)— Örebro

Charmigt hus från 1792 som varsamt renoverats till ett funktionellt hem!

I den lilla byn Förlunda strax utanför Lillån erbjuds här ett extraordinärt och mycket tilltalande timmerhus byggt 1792. Från 2007 har huset genomgående renoverats/inretts varsamt med tanken att bevara gamla fina detaljer såsom handblåsta fönster, enkupigt taktegel, brädläkt som fasad, massiva kilsågade trägolv, kålmårdsmarmor i hallen, spegeldörrar, fungerande vedspis i köket m.m. Huset är fördelat på 205 m² med 7 rum och kök, varav 4 sovrum samt biyta 21 m² i källaren. Entréplanet erbjuder bl a stora sällskapsytor med kök och vardagsrum där det verkligen finns utrymme att umgås. Från köket tar man sig ut till trädäcket som har ett högt läge på baksidan där kvällssolen värmer. I gaveln under huset finns även en jordkällare. Huset värms upp via bergvärme - vattenburet system som installerades 2007. Idyllisk, uppvuxen trädgårdstomt med fruktträd och bärbuskar där det alltid finns möjlighet att välja plats för sol eller skugga. Här bor man med gångavstånd till stadsbussen, skola och dagis, snabbt ute på väg riksväg 50, cykelavstånd till badplats vid sjön Lången och Kårsta golfbana.

Drömmer du om att bo på landet nära stan, kunna löpträna i skogen intill och bo i ett hus med karaktär då är det här tillfället för dig!


Boarea/biarea
205/21 kvm
Driftkostnad
37 171 kr/år
Tomtarea
2 500 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-23

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Förlunda såldes av oss 2019-06-23. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Förlunda.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.