Förlunda 413 / Förlunda (mellan Lillån och Hovsta) / Örebro

Charmigt hus från 1792 som varsamt renoverats till ett funktionellt hem!

Slutpris
4 300 000 kr
Boarea/biarea
205/21 kvm
Driftkostnad
37 171 kr/år
Totalareal
2 500 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-23
Bostaden är såld!

Denna villa på förlunda såldes av oss 2019-06-23. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på förlunda

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Förlunda (mellan Lillån och Hovsta) är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I den lilla byn Förlunda strax utanför Lillån erbjuds här ett extraordinärt och mycket tilltalande timmerhus byggt 1792. Från 2007 har huset genomgående renoverats/inretts varsamt med tanken att bevara gamla fina detaljer såsom handblåsta fönster, enkupigt taktegel, brädläkt som fasad, massiva kilsågade trägolv, kålmårdsmarmor i hallen, spegeldörrar, fungerande vedspis i köket m.m. Huset är fördelat på 205 m² med 7 rum och kök, varav 4 sovrum samt biyta 21 m² i källaren. Entréplanet erbjuder bl a stora sällskapsytor med kök och vardagsrum där det verkligen finns utrymme att umgås. Från köket tar man sig ut till trädäcket som har ett högt läge på baksidan där kvällssolen värmer. I gaveln under huset finns även en jordkällare. Huset värms upp via bergvärme - vattenburet system som installerades 2007. Idyllisk, uppvuxen trädgårdstomt med fruktträd och bärbuskar där det alltid finns möjlighet att välja plats för sol eller skugga. Här bor man med gångavstånd till stadsbussen, skola och dagis, snabbt ute på väg riksväg 50, cykelavstånd till badplats vid sjön Lången och Kårsta golfbana.

Drömmer du om att bo på landet nära stan, kunna löpträna i skogen intill och bo i ett hus med karaktär då är det här tillfället för dig!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.