Gällersta 304

Gällersta 304

Slutpris

5 300 000 kr


Ekeby-Gällersta— Örebro

Gällersta 304


Slutpris
5 300 000 kr

Ekeby-Gällersta— Örebro

Stor nybyggd och påkostad 2-plansvilla i vacker kulturmiljö!

Välkommen till Gällersta 304 och en stor nybyggd och påkostad 2-plansvilla i lösvirke, belägen mindre än 10 min med bil från Örebro och i vacker kulturmiljö i Ekeby-Gällersta. Här erbjuds du som köpare ett mycket smakfullt boende. Villan som är på hela ca 226 kvm är fördelad på 7 rok varav 4 sovrum. Mycket tilltalande planlösning med bl.a öppet mellan kök och vardagsrum samt ett läckert fullt isolerat uterum på entréplan. På övre plan återfinns ett stort allrum med öppet till nock och sovrum. Vidare får du som köpare mervärden i form utav bl.a dubbla helkaklade duschrum, genomgående ekparkettgolv, bergvärme som tillsammans med genomgående vattenburen golvvärme bidrar till trevlig komfortvärme samt låg uppvärmningskostnad, dubbla uteplatser,fiber mm. Stor friköpt tomt om ca 2 470 kvm. Närhet till populära förskolan/skolan i Ekeby. Bra bussförbindelser till Örebro och Universitetet. Ca10 min till Kumla och till Örebro med bil. Välkommen på visning!


Boarea
226 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2022-10-20

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Gällersta såldes av oss 2022-10-20. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Gällersta.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.