Hasselgatan 32

Hasselgatan 32

Slutpris

1 920 000 kr


Nya Hjärsta— Örebro

Hasselgatan 32


Slutpris
1 920 000 kr

Nya Hjärsta— Örebro

Välskött och renoverat radhus i mycket stabil HSB-förening, uteplats & liten trädgård i västerläge!

Mycket välskött och genomgående renoverat (2011-2019) radhus i lugnt och barnvänligt område. Uteplats och liten gräsmatta på baksidan i västerläge. Liten uteplats på framsidan i österläge. Det finns dessutom balkong i västerläge, utgång från två av sovrummen på övre plan. På övre plan finns totalt tre sovrum och ett badrum (renoverat 2012). På bottenplan finner du kök (renoverat 2015), vardagsrum, separat wc och tvättstuga. Tvättmaskin och torktumlare från 2017. Låg månadsavgift 3 993 kr inkl värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Till bostaden tillhör även en carport med el, 100 kr/månad. Mycket stabil och välskött HSB-förening med oförändrade avgifter i många år. I föreningen finns gemensam tvättstuga, föreningslokal, miljöhus, tvättplats för fordon och lekplatser. Nära till busshållplats, ICA Eko-hallen, förskola och skola. Endast 5 km till city, med både bra bilvägar och cykelvägar.


Boarea
102 kvm
Avgift
3 993 kr/mån
Rum
4 rum
Såld
2019-05-02

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Hasselgatan såldes av oss 2019-05-02. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hasselgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.