Hasselgatan 32 / Nya Hjärsta / Örebro

Välskött och renoverat radhus i mycket stabil HSB-förening, uteplats & liten trädgård i västerläge!

Slutpris
1 920 000 kr
Boarea
102 kvm
Avgift
3 993 kr/mån
Rum
4 rum
Såld
2019-05-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hasselgatan såldes av oss 2019-05-02. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hasselgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nya Hjärsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket välskött och genomgående renoverat (2011-2019) radhus i lugnt och barnvänligt område. Uteplats och liten gräsmatta på baksidan i västerläge. Liten uteplats på framsidan i österläge. Det finns dessutom balkong i västerläge, utgång från två av sovrummen på övre plan. På övre plan finns totalt tre sovrum och ett badrum (renoverat 2012). På bottenplan finner du kök (renoverat 2015), vardagsrum, separat wc och tvättstuga. Tvättmaskin och torktumlare från 2017. Låg månadsavgift 3 993 kr inkl värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Till bostaden tillhör även en carport med el, 100 kr/månad. Mycket stabil och välskött HSB-förening med oförändrade avgifter i många år. I föreningen finns gemensam tvättstuga, föreningslokal, miljöhus, tvättplats för fordon och lekplatser. Nära till busshållplats, ICA Eko-hallen, förskola och skola. Endast 5 km till city, med både bra bilvägar och cykelvägar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.