Hindergårdsgatan 10a

Hindergårdsgatan 10a

Slutpris

1 995 000 kr


Rynningeåsen— Örebro

Hindergårdsgatan 10a


Slutpris
1 995 000 kr

Rynningeåsen— Örebro

3:a med två balkonger i kanonläge!

Välkommen till Hindergårdsgatan 10 A en välplanerad 3:a med två balkonger med fritt läge framför! Väl tilltalande lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp och ett kök planerat i vinkel. Lägenhetens ena balkong nås via vardagsrummet och vetter mot innergårdens lummiga trädgård. Den andra balkongen nås från ett av bostadens två sovrum och vetter mot söder vilket gör att du kan njuta av solen från tidig morgon till eftermiddag/kväll. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar utom barnrum då en varm grön nyans finns. Badrummet är helkaklat med spotlights i taket och golvvärme, dusch med duschväggar, handfat med utdragslådor, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovan.

På föreningens Innergård finns p-platser, planteringar, odlingslotter och växthus. Precis intill finner du natursköna Hjälmaren och Naturreservatet/Oset, där härliga promenader och grillkvällar kan avnjutas! Unikt läge och en lägenhet som bör ses och Rynningeåsen som bostadsområde har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Gångavstånd till två förskolor. Nära till motionsspår, busshållplats, mataffärer och påfart/avfart på motorväg. Endast 2 km till City och Universitetssjukhuset.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
79 kvm
Avgift
4 470 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2018-09-11

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Hindergårdsgatan såldes av oss 2018-09-11. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hindergårdsgatan.

Boka värdering

Victoria Kalkan

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.