Kabingatan 4 A / Södra Ladugårdsängen / Örebro

2:a näst högst upp med balkong i västerläge fritt mot innergård/parkområde!

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
3 332 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-07-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kabingatan såldes av oss 2019-07-09. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kabingatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Ladugårdsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ENDAST BOKADE VISNINGAR! Kontakta mäklaren för visningsbokning. Ej öppen visning!

Välkommen upp till våning 4 av 5 (hiss finns) en lägenhet med högstandard i nyproducerade Brf Vingen. Balkong i västerläge mot innergård samt parkområde och utsikt över takåsar. Genomgående vita väggar med parkettgolv och kök från Vedum. Helkalkat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Förråd finns på vinden som tillhör lägenheten. I den låga månadsavgiften om 3 332kr/mån ingår värme, kallvatten, kabel-TV (basutbud), Bredband och Ip-telefoni (Telenor Triple Play).

I föreningen finns en föreningslokal med pentry, wc och uteplats för grannträffar eller kalas. Det finnas även en gästlägenhet att hyra för övernattande gäster, en tvättstuga som kompletterar lägenheten. Under huset och gården finns ett garage med access från alla trapphus. Det finns ordentligt med cykelparkering både inne och ute. Strax söder om populära Ladugårdsängen expanderar nya stadsdelen Södra Ladugårdsängen. Med enbart 2 km till centrum, goda kommunikationer, fina naturområden och golfbana spås området bli attraktivt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration