Kamomillgatan 8 / Sörbyängen / Örebro

Välplanerad liten lägenhet högst upp i huset!

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
2 282 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-04-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kamomillgatan såldes av oss 2019-04-29. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kamomillgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörbyängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Liten och mysig välplanerad lägenhet med balkong med fritt läge och ingen insyn! Smart planerad lägenhet med gott om förvaring i kök och flera garderober. Fint helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Här finns till och med ett litet sovrum med fyra garderober och plats för en 160-säng. Vån 4 av 4. Hiss. Stora fönsterpartier, ingen insyn. Låg månadsavgift; 2 282 kr/mån inkl värme, vatten, tv, bredband och ip-telefoni. Byggår 2017. I närheten finns det allra mesta; parkområden med lekplatser, två stora mataffärer, pizzeria, nyöppnat gym, vårdcentral, apotek, 18-håls golfbana, bollhall för tennis och badminton mm. Endast 10 min cykelavstånd till city åt ena hållet och universitetet åt andra hållet.

Möjlighet till snabbt tillträde!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.