Kaprisvägen 1 / Sörbyängen / Örebro

Sörbyängen

Slutpris
1 845 000 kr
Boarea
104 kvm
Avgift
6 145 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
5 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2014-04-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kaprisvägen såldes av oss 2014-04-01. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kaprisvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörbyängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kontakta mäklaren för visning! Tel: 070-758 62 01.

Högst upp, på vån 5 av 5, ligger denna ljusa och fina fyra med storslagen utsikt över Sörbyängen och mot Örebro city och Kilsbergen! Fönster åt tre håll skapar fint ljusinsläpp. Inglasad balkong med trätrall inkl belysning, i västerläge. Byggår 2008. 4 rok om 104 kvm. Hiss finns. Ett större, helkaklat, duschrum och wc - med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Ett mindre, helkaklat, duschrum och wc - med golvvärme. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar och parkettgolv. Trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Önskas en stor trea kan vägg mellan vardagsrum och ett av sovrummen tas bort. Välskött förening med gemensam tvättstuga, övernattningsrum, samlingslokal och relaxutrymme med bastu. Föreningen förvaltas av HSB. Parkeringsplats med el finns (150 kr/mån). Mycket trevligt läge med nära till fina grönområden, 18-håls golfbana, trevliga promenadstråk mm. Nära till förskola, skola, vårdcentral och universitetet. Busshållsplats alldeles utanför huset. Max 10 min cykelväg till city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.