Karlsdalsallén 63

Karlsdalsallén 63

Slutpris

1 275 000 kr


Sörbyängen— Örebro

Karlsdalsallén 63


Slutpris
1 275 000 kr

Sörbyängen— Örebro

Välplanerad etta med balkong i västerläge och med utsikt över golfbanan

Varmt välkommen till denna hemtrevliga etta om 36,5kvm på Karlsdalsallén 63 i Sörbyängen.
Här erbjuds du en perfekt kombination av modern komfort och en idyllisk omgivning med närhet till allt du behöver.
Jättefint helkaklat badrum som ger dig en lyxig start på dagen och balkongen i västerläge bjuder på kvällssolen och en underbar utsikt över den grönskande golfbanan. Här kan du njuta av avkopplande stunder och blicka ut över den vackra naturen.
Fullutrustat kök från märket Ballingslöv. Förutom bekvämligheterna inomhus kan du även ta del av föreningens orangeri och övernattningsrum, som finns att hyra av föreningens medlemmar. Perfekt för när gäster kommer på besök!
Läget är optimalt med närhet till både matbutiker och universitetet, vilket gör det här till ett perfekt boende för både studenter och arbetande personer. Dessutom är bostaden byggd 2016.

Här bor du med närhet till allt man kan önska i Sörbyängen. Gustavsviks 18-håls golfbana ligger inom bekvämt promenadavstånd och du har även nära till Mataffärer bl.a. Ica Maxi och Coop Forum samt Centrum med det stora utbudet av butiker och restauranger. För dig som gillar att motionera finns både skidbacken "Sörbybacken" och även den populära "trappan" eller varför inte testa på höghöjdsbanan. Här finns även fina promenadstråk i Sörbyskogen och naturreservatet Reträtten. I Markaspåret finns en fin motionsanläggning med spår för promenad, löpning och MTB. Ska du studera så passar detta område dig perfekt med gångavstånd till Örebro Universitet. Goda bussförbindelser i närhet till bostadsrättshuset.
Ett toppenläge för många!

INTRESSERAD AV EN VISNING? Kontakta mäklaren för att boka din visningstid; Fred Rehn Janowicz, Mäklarhuset 072-8198151


Boarea
36.5 kvm
Avgift
2 602 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-06-19

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Karlsdalsallén såldes av oss 2024-06-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Karlsdalsallén.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.