Kils-Vallby 326 / Närkes Kil / Örebro

Mycket vacker 20-talsvilla med utsikt över Kilsbergen!

Slutpris
3 550 000 kr
Boarea
200 kvm
Driftkostnad
29 500 kr/år
Tomtarea
3 870 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Kils-Vallby såldes av oss 2019-09-05. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kils-Vallby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Närkes Kil är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kils-Vallby 326, högt och fint belägen med utsikt över slättlandskapet och Kilsbergen. Här erbjuds du som köpare ett mycket smakfullt boende i denna 20-talsvilla med många äldre och tidstypiska detaljer bevarade. Villan som är på ca 200 kvm är fördelad på 6 rok varav 3 sovrum. Invändigt har säljaren det senaste året gått över samtliga ytskikt och tagit fram de gamla fina trägolven samt listverken. Här återfinns även spegeldörrar samt fungerande kakelugnar mm. Vidare får du som köpare ett nyrenoverat kök samt badrum, bastu, nya fönster mm. På fastigheten finns även 2 st flygelbyggnader för förvaring samt en jordkällare. Stor tomt om ca 3 870 kvm med gamla fruktträd. I närområdet finns livsmedelsaffär, förskola samt skola F-6. Nära till stenbrott för bad och sjön Tysslingen. Örebro centrum når du på ca 15 min. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.