Klostergatan 20 / Centralt / Örebro

Centralt med egen stor uteplats mot innergården!

Slutpris
1 295 000 kr
Boarea
41.5 kvm
Avgift
2 913 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-06-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Klostergatan såldes av oss 2020-06-30. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Klostergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Klostergatan 20 och brf Gillet, en mycket populär och stabil förening i mitten av Örebro. Mer centralt än det här blir det knappast inte! OBS! I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och till och med hushållsel! 1 rok om 41,5 kvm med ett ordentligt kök med plats för matbord och stolar. Tre garderober i rummet samt källarförråd för ytterligare förvaring. Byggår 1984. Säkerhetsdörr (2016). Stor uteplats mot den lugna innergården. Lägenheten ligger alldeles intill Järntorget och ett stenkast från Svartån och vackra Örebro slott. Utöver tvättstuga i varje trapphus finns grovtvättstuga, cykelförråd, bastu, träningslokal, hobbylokal samt föreningslokal med gästrum och fritidslokal. Inhägnad lummig innergård med sittgrupper och fontän. Några minuters promenad till Örebro Resecentrum med buss- och tågförbindelser. 4,7 km till universitetet, med mycket bra cykelvägar och busskommunikation.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.