Sök Meny
Såld

Örebro - Rynningeåsen / Korthållsgatan 7 A

Stor uteplats om hela 25 kvm i söderläge!

Välkommen till en stilren och ljus trea i markplan med stor uteplats om hela 25 kvm! Lägenheten har ett mycket fint ljusinsläpp och en trevlig öppen planlösning. Hela 2,65 m i takhöjd skapar en härlig känsla av rymd. Byggår 2013. Helkaklat badrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Ett större sovrum med skjutdörrsgarderob och ett mindre sovrum som även passar bra som gästrum/kontor. Bra förvaring med ett kallförråd samt del i ett varmförråd, precis utanför dörren. I föreningen finns parkeringsplats med motorvärmare att hyra. Det finns även gästparkeringar. Rynningeåsen som bostadsområde har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Brf Omgången har ett mycket vackert läge i området; granne med en skogsdunge. Föreningen har en egen innergård med lekplats, gräsmatta och grillplats. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde. Nära till motionsspår, busshållplats, påfart/avfart på motorväg och två förskolor inom 300 m. Endast 2 km till City och Universitetssjukhuset. Närmsta mataffär finns inom 1 km och det planeras en ny inom ett par hundra meter.

Sponsrade länkar
Örebro / Rynningeåsen
Korthållsgatan 7 A
Slutpris: 2 010 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 3 882 kr/mån
Driftkostnad: 200 kr/mån
Rum: 3 rum
Våning: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-10-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Korthållsgatan
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!