Korthållsgatan 7 A / Rynningeåsen / Örebro

Stor uteplats om hela 25 kvm i söderläge!

Slutpris
2 010 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
3 882 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2016-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Korthållsgatan såldes av oss 2016-10-21. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Korthållsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynningeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en stilren och ljus trea i markplan med stor uteplats om hela 25 kvm! Lägenheten har ett mycket fint ljusinsläpp och en trevlig öppen planlösning. Hela 2,65 m i takhöjd skapar en härlig känsla av rymd. Byggår 2013. Helkaklat badrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Ett större sovrum med skjutdörrsgarderob och ett mindre sovrum som även passar bra som gästrum/kontor. Bra förvaring med ett kallförråd samt del i ett varmförråd, precis utanför dörren. I föreningen finns parkeringsplats med motorvärmare att hyra. Det finns även gästparkeringar. Rynningeåsen som bostadsområde har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Brf Omgången har ett mycket vackert läge i området; granne med en skogsdunge. Föreningen har en egen innergård med lekplats, gräsmatta och grillplats. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde. Nära till motionsspår, busshållplats, påfart/avfart på motorväg och två förskolor inom 300 m. Endast 2 km till City och Universitetssjukhuset. Närmsta mataffär finns inom 1 km och det planeras en ny inom ett par hundra meter.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration