Loftbodsgatan 12 / Ladugårdsängen / Örebro

50+ boende med nyrenoverat badrum och härlig balkong!

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
4 586 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-08-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Loftbodsgatan såldes av oss 2019-08-20. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Loftbodsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ladugårdsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Loftbodsgatan 12!

På andra våningen (hiss finns) ligger denna tvåa i HSB Stallmästaren som är en 50+ förening. Här får du som köpare mervärden i form av nyrenoverat badrum (2019) som innehar dusch, wc och tvättmaskin. Kök med gott om förvaring samt alla praktiska vitvaror. Från sovrummet finns det utgång till balkong i soligt söderläge, med sol mellan tidig förmiddag till sen eftermiddag. Bostaden är genomgående ljus med bra planlösning! Till lägenheten finns ett förråd (renoverat 2019) precis utanför ytterdörren, som kan användas som ett gästrum om så önskas då det finns fönster. En trevlig atmosfär och innergård väntar!

HSB brf Stallmästaren är har en god och stabil ekonomi, oförändrade avgifter 2018 och 2019. Avgiften om 4 586 kr. inkluderar värme, varmvatten och kabel-TV. Här bor du med närhet till stora matbutiker, vårdcentral, apotek och city. Det finns också goda bussförbindelser och cykelbanor!

Hjärtligt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.