Lundhagsvägen 174 / Hovsta / Örebro

Smakfullt helrenoverad trea i markplan. Uteplats och trädgård på baksidan i soligt västerläge!

Slutpris
795 000 kr
Boarea
77.5 kvm
Avgift
6 787 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på lundhagsvägen såldes av oss 2020-04-24. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på lundhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hovsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att boka Din egen visningstid med mäklaren, ej traditionell öppen visning.

Mycket fin och genomgående renoverad (2020) trea i markplan. Uteplats med trätrall på framsidan i morgonsoligt österläge. Uteplats och trädgård på baksidan i soligt västerläge. Perfekt bostad för dig som längtar efter mysiga grillkvällar i sommarsolen! Lagom stor trädgård med äppelträd, gräsmatta och möjligheter att plantera blommor och växter. Lägenheten är renoverad 2020, med bland annat ett fullständigt nytt kök med nya köksskåp, fräscha ytskikt, trådlös ledbelysning, kakel och helt nya vitvaror. Bra förvaringsmöjligheter med klädkammare och gott om plats för garderober i sovrummen. Genomgående ljusa och fräscha sovrum, som dessutom är lika stora. Det ena sovrummet har gavelläge med fönster åt två håll och trivsamt ljusinsläpp. Bekvämt med välordnat separat och rymligt lägenhetsförråd precis vid entrén. Tack vare läget i markplan är det här en bostad som passar alldeles utmärkt för både yngre och äldre.

Barnvänligt och lugnt område med bilfria innergårdar. Här finns lekplatser, grönytor och nära till fotbollsplan. Riksbyggen Örebrohus nr 29 är en stabil och välskött förening som äger marken. Föreningen har låg belåning, endast ca 6 500 kr/kvm och har haft oförändrade månadsavgifter i ca fem år. Telia Fiber är indraget och förutom tv ingår även internet i månadsavgiften. I föreningen finns både carport och parkeringsplats att hyra, separat kö. Det finns även flera besöksparkeringar.

Härifrån är det endast 150 m till närmsta busshållplats (stadsbuss). Till Lillån och vidare in till city finns en cykelväg som är separerad från biltrafik, perfekt för dig som gärna pendlar till jobbet med cykel eller elcykel! Här har du naturen alldeles runt hörnet. Inom gångavstånd finner du naturreservatet Gladarberget med vacker 120-årig skog och inom cykelavstånd finner du även Kårsta 18-håls golfbana och sjön Lången. I Hovsta finns ett motionsspår, utegym, aktiv idrottsförening och många lekplatser. Från lägenheten är det bilfri väg till Hovstaskolan och idrottsföreningens klubbstuga. I området finns även fyra kommunala förskolor, minilivs, pizzeria och återvinningscentral.

Tillträde är flexibelt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hovsta

Familjära kvarter med gott om natur, löpspår och rikt föreningsliv. Men sjön Lången intill kan du enkelt ta ett dopp på sommaren. Här är inte bilköer eller parkeringar ett problem och det erbjuds trygga cykelvägar såväl för den stora som lilla cyklisten. Här finner familjen lugnet och alla möjligheter till ett rikt liv finner du här.

Skolor och barnomsorg

I Hovsta finns fyra förskolor samt grundskolan Hovstaskolan F-6.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linjenr nr 5. Bra cykelväg som är separerad från biltrafik till Lillån (5 km) och Örebro city (9 km).

Natur och fritid

I närområdet finns flera lekplatser, fotbollsplaner, motionsspår och skog. Hovsta IF bildades 1976 och har ca 800 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet i innebandy, gymnastik, fotboll, barndans, motionsaktiviteter som Hovstajoggen och skidaktiviteter. I föreningen finns även en samlingslokal som medlemmarna får låna. Nära till Kårsta 18-håls golfbana, sjön Lången, bygghandel och återvinningscentral.

Restaurang och Affärer

I området finns en pizzeria och en mindre Närlivs-butik

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.