Lundhagsvägen 150 / Hovsta / Örebro

Rymlig tvåa på våning två. Uteplats med trätrall i markplan och balkong!

Slutpris
770 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
5 871 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på lundhagsvägen såldes av oss 2020-10-26. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på lundhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hovsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Visning? Boka Din egen visningstid med mäklaren! Välkommen!

Hemtrevlig, välskött och rymlig tvåa (64 kvm) med det bästa av två världar! Avskildhet och ingen insyn på våning två, men även en jättefin uteplats med trätrall i markplan. Trätrallen är byggd 2018 och här får du både morgon- och kvällssol. Det finns dessutom en balkong i västerläge, med eftermiddagssol och utsikt över grönyta och lekplats på gården. Köket, med bland annat integrerad diskmaskin och induktionshäll, är renoverat 2016. De flesta av lägenhetens ytskikt är renoverade 2016. I badrummet har väggar målats, wc, handfat med kommod och badrumsskåp bytts ut 2016. Tvättmaskin och torktumlare byttes 2018. Till bostaden hör två förråd som ligger alldeles i anslutning till lägenheten.

Barnvänligt och lugnt område med bilfria innergårdar. Här finns lekplatser, grönytor och nära till fotbollsplan. Riksbyggen Örebrohus nr 29 är en stabil och välskött förening som äger marken. Föreningen har låg belåning, endast ca 6 500 kr/kvm och har haft oförändrade månadsavgifter i fem år. Telia Fiber är indraget och förutom tv ingår även internet i månadsavgiften. I föreningen finns både carport och parkeringsplats att hyra, separat kö. Det finns även flera besöksparkeringar.

Härifrån är det endast 150 m till närmsta busshållplats (stadsbuss). Till Lillån och vidare in till city finns en cykelväg som är separerad från biltrafik, perfekt för dig som gärna pendlar till jobbet med cykel eller elcykel! Här har du naturen alldeles runt hörnet. Inom gångavstånd finner du naturreservatet Gladarberget med vacker 120-årig skog och inom cykelavstånd finner du även Kårsta 18-håls golfbana och sjön Lången. I Hovsta finns ett motionsspår, utegym, aktiv idrottsförening och många lekplatser. Från lägenheten är det bilfri väg till Hovstaskolan och idrottsföreningens klubbstuga. I området finns även fyra kommunala förskolor, minilivs, pizzeria och återvinningscentral.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hovsta

Familjära kvarter med gott om natur, löpspår och rikt föreningsliv. Men sjön Lången intill kan du enkelt ta ett dopp på sommaren. Här är inte bilköer eller parkeringar ett problem och det erbjuds trygga cykelvägar såväl för den stora som lilla cyklisten. Här finner familjen lugnet och alla möjligheter till ett rikt liv finner du här.

Skolor och barnomsorg

I Hovsta finns fyra förskolor samt grundskolan Hovstaskolan F-6.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linjenr nr 5. Bra cykelväg som är separerad från biltrafik till Lillån (5 km) och Örebro city (9 km).

Natur och fritid

I närområdet finns flera lekplatser, fotbollsplaner, motionsspår och skog. Hovsta IF bildades 1976 och har ca 800 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet i innebandy, gymnastik, fotboll, barndans, motionsaktiviteter som Hovstajoggen och skidaktiviteter. I föreningen finns även en samlingslokal som medlemmarna får låna. Nära till Kårsta 18-håls golfbana, sjön Lången, bygghandel och återvinningscentral.

Restaurang och Affärer

I området finns en pizzeria och en mindre Närlivs-butik

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.