Manillagatan 2

Manillagatan 2


Centralt— Örebro

Manillagatan 2Centralt— Örebro

Å-utsikt från balkongen i västerläge!

CENTRALT MED Å-UTSIKT!

Välkommen upp till våning 5 på Manillagatan 2. Här finns en rymlig trea om ca 90 kvm med stans bästa läge! Ett stenkast från Stadsparken med mycket fina promenadstråk längst med ån. Optimal planlösning för gäster och tillställningar med två stora sällskapsrum intill varandra med pardörrar i mellan. Matsalen har också en portal mot köket och en fransk balkong med viss utsikt mot Svartån, det här rummet har även fungerat som ett magnifikt sovrum. Vardagsrummet har utsikt mot slottet och ger dig bra utsikt när det är tid för nyårsraketer. Härifrån når du den möblerbara balkongen med västerläge och även här får du viss Å-utsikt. Sovrummet har en himmelsk rosa kulör och ligger innanför vardagsrummet. Kaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Här bor man bekvämt med gångavstånd till allt; restauranger, shopping, Universitetssjukhuset, mataffärer och fin natur.

Brf Ankaret har en mycket stabil ekonomi, ordning och reda samt bra gemensamhetsutrymmen, så som tvättstuga, övernattningsrum, bastu och cykelförråd. I källaren finns garage.

Välkommen att boka din plats för visning!


Boarea
89.5 kvm
Avgift
5 038 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2024-01-08

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Manillagatan såldes av oss 2024-01-08. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Manillagatan.

Boka värdering
Ida Källmyr
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Malin Browall
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad