Mark 415 / Mark / Örebro

Mycket representativ 2-plansvilla med direkt närhet till Örebro city!

Slutpris
5 000 000 kr
Boarea
223 kvm
Tomtarea
1 619 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-08-30
Bostaden är såld!

Denna villa på mark såldes av oss 2020-08-30. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på mark

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mark är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Mark 415 och en mycket representativ 2-plansvilla med naturskönt läge, men med direkt närhet till Örebro city. Här erbjuds du som köpare ett kvalitativt boende i detta Faluhus på ca 223 kvm fördelat på 7 rok varav hela 5 sovrum. Här är det bara att flytta in. Invändigt har villan ljusa ytskikt och som köpare får du mervärden i form utav bl.a dubbla helkaklade våtutrymmen, bastu, bergvärme som tillsammans med kamin bidrar till låg uppvärmningskostnad, dubbelgarage, soldäck, fiber mm. Fin och lättskött tomt om ca 1 619 kvm. Närheten till skola och friidrottshall i Tybblelund. Nära till Örebro city som nås med bil på mindre än 10 min. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.