Norra Belltorpsvägen 27 / Adolfsberg/Södra Lindhult / Örebro

Nyproducerad stor lägenhet med kvällssol på balkongen!

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
98 kvm
Avgift
5 361 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-10-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Belltorpsvägen såldes av oss 2017-10-24. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Norra Belltorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Adolfsberg/Södra Lindhult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Södra Adolfsberg, Norra Belltorpsvägen 27! Nyproducerad lägenhet om 4 rum och kök med härlig utsikt åt tre håll. Genomgående ljus interiör med vitmålade väggar samt ekparkett på golven. Kök/matplats i öppen planlösning mot vardagsrum och utgång till balkong med kvällssol. Helkaklat badrum/tvättstuga med bl a duschvägg i glas, spegelskåp med belysning och handfat med kommod. Förutom badrum finns också ett extra helkaklat duschrum/wc med tvättställ. Extra förvaring med klädkammare i lägenheten och separat kallförråd på gården. I föreningen finns gemensam tvättstuga och gemensamhetslokal. Närhet till Adolfsbergs centrum och Mariebergs Köpcentrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration