Pionjärgatan 12 / Rynningeåsen / Örebro

2:a högt upp i huset!

Slutpris
1 635 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 048 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-03-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pionjärgatan såldes av oss 2018-03-02. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Pionjärgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynningeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Pionjärgatan 12!
Här erbjuds en mysig 2 rok med en yta på 54m² med stor balkong om 16m² i söderläge med möjlighet till snabbt tillträde!

Lägenheten erbjuder ett modernt kök som är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, spishäll, fläkt samt inbyggd ugn och micro. Badrummet är helkaklat, dusch med praktiska duschväggar och har tvättavdelning med tvättmaskin, tumlare och arbetsbänk. Sovrummet erbjuder skjutdörrsgarderob och plats för dubbelsäng. Från vardagsrum/kök nås även stor balkong om 16m² med fritt läge och sol hela dagen. I den nyetablerade Brf Honnören får du tillgång till en gemensam tvättstuga, övernattningsrum och en stor och härlig gemensamhetslokal!

Rynningeåsen som bostadsområde har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Gångavstånd till närmsta förskola. Ett perfekt läge för dig som vill njuta av naturreservatet Rynningeviken och Hjälmaren, men ändå ha stadens attraktiva myller bekvämt nära. Nära till motionsspår, busshållplats, mataffärer och påfart/avfart på motorväg. Endast 2 km till City och Universitetssjukhuset.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration