Pråmkajen 80 / Åstaden / Örebro

Balkong med eftermiddags- och kvällssol och utsikt rakt ut mot Svartån

Slutpris
2 860 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 968 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-06-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pråmkajen såldes av oss 2017-06-04. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Pråmkajen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och hemtrevlig fyra med det fantastiska läget precis vid Svartån. Balkong med eftermiddags- och kvällssol (nord-/västläge) och utsikt rakt ut mot Svartån. Inte nog med det, det är utsikt över Svartån från kök, vardagsrum och ett av sovrummen också! Här kan du njuta av samtliga årstiders färger och förändringar direkt från köksbordet. Tack vare läget på andra våningen i huset får du mycket ljusinsläpp och ingen insyn. Utsikten över vattenspegeln på Svartån gör sig fantastiskt bra från det här våningsplanet. Markiser i nord-/väst (2016). På framsidan, vid entrén, finns ytterligare en rymlig balkong (syd-/ostläge). Här är det även ingång till det isolerade lägenhetsförrådet. Ljust kök med ljusgrå köksluckor och öppen planlösning mot vardagsrum. Säljarna har valt till exklusiva vitvaror, så som induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin och fullutdragslådor med dämpning. Mycket bekvämt med två helkaklade badrum med golvvärme (elburen), varav det ena med en tvättavdelning. Perfekt bostad för dig som värdesätter närheten till naturen och samtidigt ha gång- och cykelavstånd till city. Endast 2 km till stadens utbud av shopping, restauranger, uteliv, idrottsarenor mm. Mycket vacker cykel- och gångväg till city förbi Slussen, Wadköping, Stadsparken och Örebro slott. I närområdet finns förskola, skola, gym, mycket fina promenadstråk runt Oset, Rynningeviken, Naturens hus och Stadsparken. Det finns även en nyöppnad kvarterskrog i närliggande Småbåtshamnen. Vintertid finns ett av stans bästa skridskomöjligheter alldeles i närheten i Rynningeviken/Hjälmaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration