Sök Meny
Såld

Örebro - Åstaden / Pråmkajen 80

Balkong med eftermiddags- och kvällssol och utsikt rakt ut mot Svartån

Välkommen till en ljus och hemtrevlig fyra med det fantastiska läget precis vid Svartån. Balkong med eftermiddags- och kvällssol (nord-/västläge) och utsikt rakt ut mot Svartån. Inte nog med det, det är utsikt över Svartån från kök, vardagsrum och ett av sovrummen också! Här kan du njuta av samtliga årstiders färger och förändringar direkt från köksbordet. Tack vare läget på andra våningen i huset får du mycket ljusinsläpp och ingen insyn. Utsikten över vattenspegeln på Svartån gör sig fantastiskt bra från det här våningsplanet. Markiser i nord-/väst (2016). På framsidan, vid entrén, finns ytterligare en rymlig balkong (syd-/ostläge). Här är det även ingång till det isolerade lägenhetsförrådet. Ljust kök med ljusgrå köksluckor och öppen planlösning mot vardagsrum. Säljarna har valt till exklusiva vitvaror, så som induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin och fullutdragslådor med dämpning. Mycket bekvämt med två helkaklade badrum med golvvärme (elburen), varav det ena med en tvättavdelning. Perfekt bostad för dig som värdesätter närheten till naturen och samtidigt ha gång- och cykelavstånd till city. Endast 2 km till stadens utbud av shopping, restauranger, uteliv, idrottsarenor mm. Mycket vacker cykel- och gångväg till city förbi Slussen, Wadköping, Stadsparken och Örebro slott. I närområdet finns förskola, skola, gym, mycket fina promenadstråk runt Oset, Rynningeviken, Naturens hus och Stadsparken. Det finns även en nyöppnad kvarterskrog i närliggande Småbåtshamnen. Vintertid finns ett av stans bästa skridskomöjligheter alldeles i närheten i Rynningeviken/Hjälmaren.

Sponsrade länkar
Örebro / Åstaden
Pråmkajen 80
Slutpris: 2 860 000 kr
Boarea: 85 kvm
Avgift: 4 968 kr/mån
Driftkostnad: 580 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-06-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Pråmkajen