Pråmkajen 49 / Pråmkajen / Örebro

Fin fyra nära naturen

Boarea
85 kvm
Avgift
5 063 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2019-04-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pråmkajen såldes av oss 2019-04-10. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Pråmkajen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Pråmkajen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Pråmkajen 49!

Denna fina fyra är belägen i ett av Örebros vackraste områden precis vid småbåtshamnen! Här får du som köpare mervärden i form av två balkonger med morgon till kvällssol, två badrum, ett vackert fullutrustat kök och en walk in closet i det större sovrummet. Genomgående smidig och öppen planlösning. Mycket bekvämt med både badrum med och duschrum, varav det ena med tvättavdelning och badkar! Perfekt bostad för dig som värdesätter närheten till naturen så som Oset med Naturens Hus och hamncaféet. Samtidigt ha gång- och cykelavstånd till city och USÖ. Endast 2 km till stadens utbud av shopping, restauranger, uteliv, idrottsarenor mm. Mycket vacker cykel- och gångväg till city förbi Slussen, Wadköping, Stadsparken och Örebro slott.

Hjärtligt välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.