Pråmkajen 13 D

Pråmkajen 13 D

Slutpris

2 800 000 kr


Pråmkajen— Örebro

Pråmkajen 13 D


Slutpris
2 800 000 kr

Pråmkajen— Örebro

Två balkonger, utsikt över en vattenspegel åt ena hållet och mot Svartån åt andra hållet!

Ljus och välskött trea med ett rogivande läge vid Svartån och småbåtshamnen. Här får du något så fint som balkonger i två olika väderstreck. En av balkongerna ligger på baksidan, i syd-/ostläge, med utsikt över en vattenspegel. Den andra balkongen, en loftbalkong med tak, ligger i nord-/västläge. Härifrån får du en fin glimt av Svartån. Perfekt upplägg både för soldyrkaren och för dig som vill vila i skuggan varma sommardagar. Lägenheten har en mycket omtyckt planlösning med kök och vardagsrum som den naturliga mittpunkten. Du får ett avskärmat kök med gott om plats för matgrupp och samtidigt en öppenhet och fina ytor gentemot vardagsrummet. Ett stort sovrum med en passande marin detalj i det runda gavelfönstret. Här får du även en ordentligt inredd och stor klädkammare. Ett mindre sovrum som passar såväl som sovrum, gästrum eller hemmakontor. Helkaklat badrum med golvvärme och bredvid det kanske ett av de mest värdefulla rummen; en separat tvättstuga! Att kunna stänga till tvättstugan och inte behöva tvätta i badrummet är ett stort plus och mycket uppskattat i vardagen.

Lägenhetens placering på vån 2 av 2 ger dig mycket fint ljusinsläpp, ingen insyn och framförallt en vacker utsikt över en vattenspegel. Det aktuella huset ligger längst ner vid en vändplats, vilket ger ett ostört läge. Det lugna läget på Pråmkajen kombinerat med bekvämligheter som att din parkering endast ligger ett par steg från din egen lägenhet är oslagbart. På den aktuella parkeringen finns laddbox för laddning av elbil. Det finns även gott om gästparkeringar i området. I anslutning till loftbalkongen ligger lägenhetens förråd. Det är ett varmförråd inrett med hyllor. Föreningen äger marken och dess ekonomiska förvaltare är HSB. Byggår 2016-2017.

Det här är det perfekta området för dig som värdesätter närheten till natur och samtidigt ha gång- och cykelavstånd till city! Endast 2 km till stadens utbud av shopping, restauranger, uteliv, idrottsarenor mm. Mycket vacker cykel- och gångväg till city förbi Slussen, Wadköping och Stadsparken. Härifrån är det dessutom gångavstånd till en av stans största arbetsplatser, Universitetssjukhuset. I närliggande småbåtshamnen ligger den omtyckta kvarterskrogen Örebro Hamnkrog med både lunch- och kvällsöppet. Nära till utegym och mycket fina promenadstråk runt Oset och Naturens hus. Vintertid finns en av stans bästa skridskomöjligheter inom promenadavstånd från lägenheten, nere i Rynningeviken. Eller varför inte utmana vänner och grannar på en hockeymatch på Dammen alldeles utanför. Här kan publiken till och med heja från din egna balkong!


Boarea
76 kvm
Avgift
5 089 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-26

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Pråmkajen såldes av oss 2023-04-26. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Pråmkajen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.