Restalundsvägen 85 / Sörby/Eklunda / Örebro

Mysig lägenhet med stor inglasad balkong i lugnt område!

Slutpris
1 485 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
2 491 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Restalundsvägen såldes av oss 2019-08-08. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Restalundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörby/Eklunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysig och välvårdad etta i lugnt område, granne med city! Omedelbar närhet till badhus, gym och idrottsarenor. Fantastiskt bra läge för studenten eller för dig som värdesätter gång- och cykelavstånd till shopping, mataffärer, restauranger eller kanske till din arbetsplats! Mellan bostadshusen finns grönskande fina innergårdar med grillplatser. Det är knappt 3 km till Universitetet och endast 1 km till city. Nybyggd (2017) inglasad balkong i österläge. Lägenheten känns större tack vare balkongen, det blir som ett extra litet rum! Kök med plats för litet matbord och stolar. Nya vitvaror; spis, kyl, frys och fläkt från 2018. Två garderober och ett linneskåp i hallen. Samtliga tak målade 2011. Hall, kök och rum tapetserade 2011. Golv i hall och kök från 2018. Till lägenheten finns både vinds- och källarförråd. I källaren på det aktuella huset ligger tvättstuga och grovtvättstuga, relaxavdelning med bastu och solarium, hobbyrum och övernattningsrum. Välskött förening där både värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Föreningen har bland annat utfört stambyte, fönsterbyte, byte av ytterdörrar, takbyte och nybyggnad av balkonger.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration