Riddarbergsgatan 5 / Hagaby / Örebro

20-talsvilla i attraktiva Hagaby!

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea/biarea
92/58 kvm
Driftkostnad
27 161 kr/år
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2018-11-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Riddarbergsgatan såldes av oss 2018-11-03. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Riddarbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hagaby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Riddarbergsgatan 5 och en vacker 20-talsvilla, belägen på friköpt trädgårdstomt i attraktiva Hagaby på norr. Här erbjuds du som köpare en 1½-plansvilla med källare på ca 92 kvm fördelat på 4 rok varav 2 sovrum. Invändigt så finns äldre detaljer bevarade som trägolv och spegeldörrar. Vidare får du mervärden i form utav bergvärme som tillsammans med kamin bidrar till låg uppvärmningskostnad, taket lades om-16, insynsskyddat soldäck i söderläge samt gästhus med el indraget mm. Fin uppvuxen trädgårdstomt om ca 962 kvm med gamla äppelträd, vinbär och krusbär. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration