Stolpgränd 3 / Solhaga / Örebro

Balkong i fritt söderläge!

Slutpris
730 000 kr
Boarea
47,5 kvm
Avgift
3 339 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-02-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stolpgränd såldes av oss 2018-02-23. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Stolpgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solhaga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor etta om 47,5 kvm med kanon läge! Balkong i fritt söderläge mot Rosta Gärde. Lägenheten är delvis renoverad under 2015. Rum med parkettgolv och bra med plats för soffa, säng och övriga trivselmöbler. Helkaklat duschrum med spotlights i tak. Gott om förvaring i platsbyggd skjutdörrsgarderob och stort förråd i anslutning till lägenheten. Till lägenheten finns en inre reparationsfond på ca 13 249 kr.
I föreningen finns allt du kan tänka dig; tvättstugor (tot 6 st, varav 2 är grovtvättstugor), stor samlingslokal i Solhagagården som kan hyras för fester mm. Det finns även vävstuga, hobbyrum, övernattningsrum och två förskolor.
Brf Solhaga är en aktiv förening med många olika trevliga aktiviteter. Föreningen har även en fin vattenpark med pool, omklädningsrum och toalett. Innergårdarna är bilfria och i området finns flera lekplatser. Det finns gott om parkeringsplatser, garage mm i området. Några hundra meter bort ligger Haga centrum med mataffär (ICA och Netto), simhall, gym, apotek mm. samt bussförbindelse till universitetet. Alldeles utanför huset har man busshållplats in till city. Ca 10-15 minuters cykelväg till stadskärnan. För dig som uppskattar en promenad i naturen finns det mycket vackra promenadstråk i Karlslund, inkl. motionsspår, och längs med Svartån vid Hästhagen.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration