Strandvägen 43 / Rynninge / Örebro

Villa i Rynninge!

Slutpris
5 200 000 kr
Boarea/biarea
110/110 kvm
Driftkostnad
35 911 kr/år
Totalareal
801 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-11-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Strandvägen såldes av oss 2019-11-20. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Strandvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Strandvägen 43, belägen på friköpt hörntomt i Örebros kanske attraktivaste villaområde, Rynninge. Här erbjuds du som köpare ett bra och funktionellt boende i denna 1-plansvilla med inredd källare. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a bergvärme, dubbelgarage med direktingång från bostaden, liten pool, fiber mm. Villan är omdränerad vilket möjliggör boende även i källaren där det i dagsläget finns ytterliggare 2st sovrum. El bytt. Lättskött tomt om ca 800 kvm med insynsskyddad baksida. Nära till Örebros trevligaste strövområden i form av Rynningeviken och Venaspåret. I Rynninge bor du med naturen runt knuten och med direkt tillgång till city. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rynninge

På norr upplever du omväxlande natur och parker som bjuder in till umgänge och aktivitet. Mejeritorget är en ny mötesplats som växt fram på norr och erbjuder både matbutiker, restaurang och träning. Närheten till naturen gör området attraktivt. Örebros stadskärna ligger en cykeltur bort.

Skolor och barnomsorg

I Rynninge finns tre förskolor: Rynningeåsens förskola, Helianthus Kottebo samt Grenadiärsskolans förkola. I närheten finns Norrbyskolan och Olaus Petriskolan med årskurskurserna F-6.

Kommunikationer

Från Rynninge går stadsbuss linjerna nr 8 och 22.

Natur och fritid

Oset och Rynningeviken har en fantastisk och omväxlande natur med ett rikt fågel- och växtliv. För besökaren finns raststugor, grillplatser och naturliga utflyktspunkter, cykel- och promenadvägar samt mötesplatsen Naturens hus. På bara några minuter tar du Dig dit på cykel från centrala Örebro. Här finns även motionsspåret Venaspåret, ett 2,8 km långt spår med belysning. Underlaget underhålls regelbundet för att hålla en bra kvalitet för dig som vill löpa/jogga. Spåret har en anslutning till Lillåspåret och sköts av Örebro kommun.

Affärer och restauranger

Restaurangen Naturens hus med naturen som närmsta granne serverar mat samt fika http://naturenshus.se/, Hamnkrogen i närliggande Småbåtshamnen är öppet sommartid och erbjuder middagsmeny.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.