Tennisgatan 11 / Eyraområdet centralt Sörby/Eklunda / Örebro

Slutpris
7 400 000 kr
Boarea/biarea
210/54 kvm
Driftkostnad
47 172 kr/år
Totalareal
806 kvm
Rum
9 rum (7 sovrum)
Såld
2019-10-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Tennisgatan såldes av oss 2019-10-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Tennisgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eyraområdet centralt Sörby/Eklunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Tennisgatan 11, en mycket fin och tilltalande 1½ plansvilla belägen på friköpt hörntomt och med ett av Örebros attraktivaste lägen i Eyraområdet/Sörby-Eklunda. Fastigheten är i dag på ca: 210 m² 9 rum och kök och har en ljus och härlig öppen planlösning! stort fint kök, flera fina sällskapsrum, ett med kamin, för dom som önskar kan hela 7 st sovrum erbjudas! kaklade våtutrymmen, 2 st uteplatser med skifferplattor, friköpt hörntomt om 806 m². Fastigheten har genomgått en omfattande renovering samt ombyggnad under senare år och inredd med god smak och fina materialval. Gå in på vår hemsida och se alla fina bilder! Kontakta mäklaren för mer information samt visningstid!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.