Termikgatan 45C

Termikgatan 45C

Slutpris

1 295 000 kr


Södra Ladugårdsängen— Örebro

Termikgatan 45C


Slutpris
1 295 000 kr

Södra Ladugårdsängen— Örebro

Låg månadsavgift, sovalkov och två uteplatser!

På första våningen finns denna mysiga etta med sovalkov och stor uteplats i markplan! Låg månadsavgift - 2 266 kr inkl. värme, vatten, bredband och kabel-TV.
Lägenheten har fönster åt två håll vilket gör att bostaden blir ljus och luftig. Från sovalkoven är det utgång till bostadens balkong.
Modernt kök av märket Ballingslöv och full utrustning i form av induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd mikro, fläktkåpa, diskmaskin, kyl/frys och bänkskiva i svart granit.

Hissen går direkt ned till föreningens 39 garageplatser i källaren, där även ett förråd till lägenheten ligger. För dig som inte har egen bil så finns det i källaren en bilpool att tillgå.
Med Termikgatan som adress har du nära till stora mataffärer, Universitet, 18-håls golfbana, badhuset Gustavsvik, Friskis och Svettis m.m. Du kan enkelt ta dig upp på stan med både cykel och bil. Ett perfekt boende för dig som önskar närhet till det mesta.


Boarea
37 kvm
Avgift
2 266 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-08-12

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Termikgatan såldes av oss 2020-08-12. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Termikgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.