Termikgatan 27 B / Södra Ladugårdsängen / Örebro

Yteffektiv 1:a med härlig balkong i syd-västläge och pool på innergården!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
2 282 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-09-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Termikgatan såldes av oss 2020-09-23. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Termikgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Ladugårdsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen upp till våning 3 av 4 och denna charmiga etta om 35 m² med härlig balkong i soligt syd-västläge mot föreningens lummiga innergård med pool!
I den låga månadsavgiften om 2 282kr/mån ingår värme, kabel-TV, bredband (100/100 Mbit/s) och IP-telefoni (Telia triple play). Inom föreningen finns pool med tillhörande poolhus, växthus och bastu. Om du så önskar går det att odla eller bara njuta av den lugna innergården. Genomgående ny och fin bostad som byggdes 2018 med parkettgolv och målade väggar. Lägenheten har allt vad man kan tänkas behöva; fullutrustat kök, helkaklat duschrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Intill bostaden finns Grönpepparparken och endast ett stenkast bort finner du mataffären COOP och gymmet Friskis och Svettis. ca 1-2 km bort finns Gustavsviks badhus och gillar du att spela golf finns Gustavsviks 18 håls golfbana precis intill bostaden. ca 7-10 min cykelavstånd till citykärnan med brett utbud av restauranger och butiker!

Endast bokade visningar, kontakta ansvarig mäklare för bokning av privatvisning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södra Ladugårdsängen

Detta är ett expansivt nybyggnadsområde med toppmoderna bostadsrätter. Perfekt för morgonpigga golfaren eller den växande familjen. Med grönområden och närheten till city erbjuds du ett bekvämt liv i en växande modern stadsdel.

Skolor och barnomsorg

Änglandaskolan är en nystartad skola (2018) med årskurs F-6. Skolan har nybyggda lokaler. I grannområdet Ladugårdsängen finns fyra kommunala förskolor. Här finns även grundskolan Navet med årskurs 7-9.

Kommunikationer

Området trafikeras av busslinje nr 5 och vid Gustavsvik går även busslinje nr 22.

Natur och fritid

I området finns bland annat promenadstråk längs med Gustavsviks 18-håls golfbana. Alldeles i närheten ligger Backahallen med tennis, badminton och paddel. Här finns även Gustavsviks bad med gym, motionsspår och naturreservat.

Affärer och restauranger

Nybyggd Coop ligger i området. Här finns även Friskis & Svettis. I området intill, Ladugårdsängen, finns både vårdcentralen Ängen samt apotek.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.