Sök Meny
Såld

Örebro / Uppgatan 7

Kanonläge!

Med ett utav Brickebergs absolut bästa lägen, högst upp på höjden på friköpt tomt och med utsikt över området ligger Uppgatan 7. Tomten som gränsar mot skogen är på hela ca 2 110 kvm!. Vidare får du som köpare en 1-plansvilla om ca 90 kvm fördelat på 3 rok varav 2 sovrum + lika stor källare om ca 90 kvm. Här har du möjlighet som köpare att sätta din egna prägel då det föreligger renoveringsbehov. Vidare får du som köpare mervärden i form utav bl.a vattenburet uppvärmningssystem, fiskbensparkett, altan med utsikt, garage samt tak från -04 mm. Direkt närhet till motionsspår, universitetet samt city. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Sponsrade länkar
Örebro
Uppgatan 7
Slutpris: 2 900 000 kr
Boarea/biarea: 90/90 kvm
Tomtarea: 2110 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2017-05-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Uppgatan
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!