Uppgatan 7 / Örebro

Kanonläge!

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea/biarea
90/90 kvm
Tomtarea
2 110 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-05-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Uppgatan såldes av oss 2017-05-23. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Uppgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Uppgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett utav Brickebergs absolut bästa lägen, högst upp på höjden på friköpt tomt och med utsikt över området ligger Uppgatan 7. Tomten som gränsar mot skogen är på hela ca 2 110 kvm!. Vidare får du som köpare en 1-plansvilla om ca 90 kvm fördelat på 3 rok varav 2 sovrum + lika stor källare om ca 90 kvm. Här har du möjlighet som köpare att sätta din egna prägel då det föreligger renoveringsbehov. Vidare får du som köpare mervärden i form utav bl.a vattenburet uppvärmningssystem, fiskbensparkett, altan med utsikt, garage samt tak från -04 mm. Direkt närhet till motionsspår, universitetet samt city. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration