Sök Meny
Såld

Örebro / Uppgatan 7

Kanonläge!

Med ett utav Brickebergs absolut bästa lägen, högst upp på höjden på friköpt tomt och med utsikt över området ligger Uppgatan 7. Tomten som gränsar mot skogen är på hela ca 2 110 kvm!. Vidare får du som köpare en 1-plansvilla om ca 90 kvm fördelat på 3 rok varav 2 sovrum + lika stor källare om ca 90 kvm. Här har du möjlighet som köpare att sätta din egna prägel då det föreligger renoveringsbehov. Vidare får du som köpare mervärden i form utav bl.a vattenburet uppvärmningssystem, fiskbensparkett, altan med utsikt, garage samt tak från -04 mm. Direkt närhet till motionsspår, universitetet samt city. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Sponsrade länkar
Örebro
Uppgatan 7
Slutpris: 2 900 000 kr
Boarea/biarea: 90/90 kvm
Tomtarea: 2 110 kvm
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-05-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Uppgatan