Vallhagevägen 5

Vallhagevägen 5

Slutpris

4 295 000 kr


Adolfsberg— Örebro

Vallhagevägen 5


Slutpris
4 295 000 kr

Adolfsberg— Örebro

Kedjehus i lugna Adolfsberg!

Nu saluförs en 1½plansvilla i omtyckta Adolfsberg med friköpt tomt på Vallhagevägen 5! Här får du mervärden i form av nytt kök 2019, inglasat uterum 2010, nya fönster och dörrar 2009, garageport och entrédörr 2020, tvättat och målat tak 2022 samt fiber! Bra planlösning med sina 137 kvm som fördelas med tre sovrum, badrum med dusch samt mindre allrum på ovanvåningen. Stort kök, matsals- och vardagsrumsdel med inbjudande kamin, badrum med dusch samt separat tvättstuga med groventré på entréplanet.

Utvändigt hittar du ett isolerat förråd, som går att använda som gästrum. Trädgård med altan och stenlagd uteplats i bästa syd/väst-läge! På tomten växer b.la. rosenbuskar, äppel- och päronträd samt blåbärsbuskar. Ett mycket trevligt boende i ett lugnt område!

Garage i länga och carport, även plats för bilar på uppfarten. Här bor du med närhet till förskola, skola och vid stora Coop Ladugårdsängen finns även restauranger så som Fresh food och Brödernas. Granne med lekpark och skog samt bra bussförbindelse. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!


Boarea
137 kvm
Driftkostnad
30 807 kr/år
Tomtarea
459 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-10-26

Mäklarhuset Örebro

Denna kedjehus på Vallhagevägen såldes av oss 2022-10-26. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Vallhagevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.