Västra Nobelgatan 28 C / Väster / Örebro

Balkong i västerläge, mot innergården!

Slutpris
800 000 kr
Boarea
40.5 kvm
Avgift
3 674 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Nobelgatan såldes av oss 2018-10-15. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Västra Nobelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Ljus lägenhet med fönster åt två håll. Balkong i västerläge, utsikt över innergården. Busshållplats alldeles i närheten, med mycket bra bussförbindelse till Universitetet. Det finns dessutom bra cykelvägar till både Universitetet och till city, endast sju min till city.

Köket totalrenoverades 2005. För att skapa ett riktigt sovrum byggdes vägg mellan kök och sovrum 2018. Perfekt bostad för singelhushåll, men även för par tack vare det numera avskilda sovrummet. Lägenheten har en högre takhöjd än standard, 2,70 m. Till lägenheten finns förråd i källaren. I föreningen finns bland annat en gemensam tvättstuga (i källaren), cykelförråd och soprum med sortering. Huset är byggt 1943, och totalrenoverades 1998. Föreningen har även utfört dränering och markarbeten (2009). Ekonomiskt stabil förening som förvaltas av HSB Mälardalen. Nära till mataffär, restauranger och busshållplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.