Visthusgatan 12B

Visthusgatan 12B

Slutpris

2 050 000 kr


Ladugårdsängen— Örebro

Visthusgatan 12B


Slutpris
2 050 000 kr

Ladugårdsängen— Örebro

Välkomna till detta supermysiga radhus i bostadsrättsform med endast ca 15 minuters gångavstånd till City! Radhuset har två plan; Kök, vardagsrum och duschrum på entréplan. Från vardagsrummet är det utgång till härlig altan med trätrall i söderläge, där man kan njuta av sol hela dagen. Även altan på framsidan där morgonsolen finns. På övre plan finns tre sovrum i bra storlek, badrum med badkar och tvättmaskin samt stor walk-in-closet med inredning för ordning och reda.
Hela bostaden har ett genomgående fint skick med nya fina trägolv och målade väggar från 2019.

Ekonomiskt stabil och välskött HSB-förening som sänkte månadsavgifterna med 2,75 % år 2018 och lämnade de oförändrade år 2019-2021. I månadsavgiften ingår nästan allt; värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. I föreningen finns det många fina gemensamma utrymmen, så som tvättstuga, cykelrum, gemensamhetslokal med kök, bastu och övernattningsmöjligheter. Medlemmarna får hyra lokalen till möten/festligheter mm. Föreningen har dessutom ett gemensamt avtal för hushållsel, vilket blir förmånligt för medlemmarna.

Lugnt område med nära till förskola, skola, vårdcentral och apotek. Härifrån är det gångavstånd till både Backahallen, Gustavsviks 18-håls golfbana och upplevelsebad. Gång- och cykelavstånd till två stora mataffärer (Coop Forum och ICA Maxi) och gymmet Friskis & Svettis. Endast 5 min cykelavstånd till city.

Välkommen med din visningsbokning!


Boarea
115 kvm
Avgift
8 379 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-05-11

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Visthusgatan såldes av oss 2021-05-11. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Visthusgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.