Ugglevägen 10 / Pålsboda / Hallsberg

Hemtrevligt 1-planshus med gavelläge i Pålsboda

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea/biarea
115/6 kvm
Driftkostnad
31 058 kr/år
Tomtarea
763 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-01-11
Bostaden är såld!

Denna villa på ugglevägen såldes av oss 2019-01-11. Se alla våra försäljningar i Pålsboda samt även på ugglevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Pålsboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Ugglevägen 10!

På lugna Ugglevägen saluförs nu detta hemtrevliga och lättskötta 1-planshus på en gaveltomt om 763kvm. Huset erbjuder en boyta om 115kvm som inrymmer 4 rum och kök varav 3 sovrum. Vid entrén möts vi av en rymlig hall som direkt leder oss vidare till två av husets sovrum med tre garderober vardera. Från hallen når vi även ett badrum och toalett. Vidare in i huset kommer vi till köket som erbjuder en rymlig matplats framför köksfönstret. Praktisk separat tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare, härifrån leder grovingången till garageuppfarten. Stort och hemtrevligt vardagsrum med utrymme för både matrumsmöbel och tv-hörna. Från vardagsrummet kommer vi vidare till det fina inglasade uterummet med sitt härliga söderläge. Husets största sovrum inrymmer hela sex garderober. Fiber finns.
Friliggande enkelgarage med bakomliggande förråd.

Ca 500m ned till Folkasboskolan som erbjuder klasser från Förskolan och upp till nionde klass. Vid skolan ligger även den närmsta busshållplatsen som har avgångar till både Hallsberg (ca 1,5 mil) och Örebro (ca 2,8 mil).
I Pålsboda finns bland annat livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, ett par pizzerior m.m.
För shopping så är det ca 2 mil in till Kumla och ca 2,5 mil till Marieberg Galleria i Örebro.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.